Nejnovější recenze ze sekce Hoblíky
spokojenost
- Mám krátce, ale podle mě je to kvalitní výrobek. Široký záběr, možnost připojit odsávání a hoblovat polodrážku.
Chybí držák ktrý uvádějí v návodu, ale na funkci to nemá vliv.
Spokojenost
- Je na baterie, široký záběr konečně je na 20V napájení.
Navíc má pant na pokládání přímo na stůl, bez nutnosti otáčení hoblíku do strany, má dobrou sílu při hoblování.
Doporučuji.
- Je výborné, moc mi to pomohlo. Děkuji.
do ruky pasuje ohodnotit víkon zatím nelze
snadná manipulace
- Je to nezmar, už mám druhý
- cena, nabídka
- Malý, kompaktní
- Možnost komfortní baterie 4 Ah
- Citlivé nastavení hloubky záběru
- Praktický kufr
- Cena výrobku bez Aku baterie na hraně
Potřeboval jsem dlouho menší hoblík Aku. V minulé nabídce před dvěma lety jsem jej nestihl, nyní jsem kupoval přes e-shop Lidl.
Největší výhoda je možnost používat baterie 4Ah, je to pomocník na celý den. Používám jej na úpravy rámů oken, pomocných latí atd.
Tichý chod a příjemná hmotnost, dobře se drží v ruce, záběr má velice citlivě nastavení stupnice.
Cena je na hraně , ale proti konkurenci se vyplatí a hlavně dostupnost přikoupení baterií jej staví před konkurencí.
\Funguje dle parametrů
- Lehký a výkonný hoblík pro domácí práce.
- Prodejce by měl nabízet přípojnou hadici a pořádný pytel na piliny, neboť jejich úklid trvá déle, než vlastní hoblování
- Neznám
Lehký a přiměřeně výkonný hoblík za skvělou cenu. Obdobný model stejné značky mně sloužil léta při údržbě rodinného domu. Koupil jsem přesně to, co jsem očekával.
zatím jen krátká zkouška funkčnosti, zdá se ok
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- rychlé a snadno přístupné seřízení nožů
- vyfukování hoblin - možné na jednu nebo druhou stranu
- Makita :D
Spokojenost, dělá to co má :) Nože jsdou rychle seřídit. Oceňuji vyhazování hoblin na obě strany. Jediné překvapení mě čekalo u váhy (s 5Ah baterkou už má skoro 4kg). Už to není dětská hračka :D
Chce to alespoň 5Ah baterii (BL1850B 18V 5Ah) nejlépe dvě. (zkoušel jsem ho i na 1,5 Ah a taky jede, ale vzhledem k životnosti baterie bych to nedělal víc než jako nouzovku)
Zatím jsem nevyzkoušel. Výrobek mi dorazil dnes.
- už jsme před objednáním otestovali na montáži u kolegy, tak jsme věděli co chceme koupit
- hoblík je malý, tak se dobře drží jednou rukou, připojení na vysavač je možné z levé i z pravé strany (přepíná se uzávěra velice jednoduše)
- výhoda jeden hoblovací oboustranný nůž, jednoduchá výměna
- za 35 let praxe kdy jsme přišli o několik hoblíků - tento nejlepší na malé dopasování na místě montáže.
Po prvním použití velká spokojenost.
- Lehký, dostatečně výkonný.
30 let spolehlivě sloužil při velké zátěži
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »